Brousky na nože
Krájecí desky
Mohlo by Vás zajímat
Brousky na nože
Krájecí desky
Mohlo by Vás zajímat
Popis produktu
Technické parametry
Diskuse
Zobrazit technické parametry
Nůž GYUTOH o délce 20 cm je vhodný na krájení a oddělování ryb a masa. Jeho špičatá špička a pevná čepel umožňují provádět čisté řezy. Plochá úprava rukojeti zajišťuje bezpečnost tím, že zabraňuje sklouznutí ruky z rukojeti na čepel. Miyabi také používá japonský profil čepele, což znamená, že nůž GYUTOH kombinuje kvalitní vlastnosti řezání s pohodlím. Čepel je vyrobena z mikrokarbidového jádra z práškové oceli obaleného dalšími dvěma vrstvami oceli. Čepel je kovaná kladivem, což jí dává vzhled mírně připomínající design Tschumine. Každá čepel řady MIYABI 600MCT navíc prochází různými procesy kalení v ledu, které musí být ukončeno při teplotě -196 °C, aby bylo dosaženo konečné tvrdosti kolem 63 Rockwellů. Čepel je oboustranně leštěna a ručně dokončována pomocí honování Honbazuke. Rukojeť je naopak vyrobena ze dřeva pakka, které má jemnou kresbu a vyniká svou pevností a pružností. Dokonalé vyvážení umožňuje vysokou úroveň pohodlí a umožňuje pracovat bez únavy, čímž se nůž od Miyabi stává užitečným krájecím nástrojem ve vaší kuchyni.
Vlastnosti:
Specifikace:
Popis produktu
Zwilling Miyabi 6000MCT Gyutoh Japonský nůž 20cm
Nůž GYUTOH o délce 20 cm je vhodný na krájení a oddělování ryb a masa. Jeho špičatá špička a pevná čepel umožňují provádět čisté řezy. Plochá úprava rukojeti zajišťuje bezpečnost tím, že zabraňuje sklouznutí ruky z rukojeti na čepel. Miyabi také používá japonský profil čepele, což znamená, že nůž GYUTOH kombinuje kvalitní vlastnosti řezání s pohodlím. Čepel je vyrobena z mikrokarbidového jádra z práškové oceli obaleného dalšími dvěma vrstvami oceli. Čepel je kovaná kladivem, což jí dává vzhled mírně připomínající design Tschumine. Každá čepel řady MIYABI 600MCT navíc prochází různými procesy kalení v ledu, které musí být ukončeno při teplotě -196 °C, aby bylo dosaženo konečné tvrdosti kolem 63 Rockwellů. Čepel je oboustranně leštěna a ručně dokončována pomocí honování Honbazuke. Rukojeť je naopak vyrobena ze dřeva pakka, které má jemnou kresbu a vyniká svou pevností a pružností. Dokonalé vyvážení umožňuje vysokou úroveň pohodlí a umožňuje pracovat bez únavy, čímž se nůž od Miyabi stává užitečným krájecím nástrojem ve vaší kuchyni.
Vlastnosti:
- Mikrokarbidová prášková ocel SG2
- Autentický tenký japonský profil čepele
- Ručně broušené třístupňovým procesem Honbazuke pro dosažení 9,5 až 12stupňového ostří
- Čepel CRYODUR, kalená ledem na Rockwell 63
- Jádro SG2 je chráněno dvěma vrstvami a zakončeno ostřím katany
- rukojeť z dřeva Cocobolo pakkawood ve tvaru písmene D
- Kladívkovaná povrchová úprava "Tsuchime"
- Pouze ruční mytí
- Ruční výroba v japonském Seki
Specifikace:
- Barva: hnědá
- Látka: MC63
- Typ rukojeti: uzavřený hrot
- Typ ostří: Typ ostří: jemné ostří
- Povrchová úprava ostří: Honbazuke
- Způsob výroby: svařované
- Tvrdost čepele (HRC): 62-64 HRC
- Barva rukojeti: hnědá
- rukojeť: hnědá Materiál rukojeti: dřevo Pakka
Technické parametry
Značka | |
Značka | Zwilling |
Stav zboží | |
Stav zboží | Jen nové , Slevy |
Technické parametry
Značka | |
Značka | Zwilling |
Stav zboží | |
Stav zboží | Jen nové , Slevy |
Technické specifikace pro produkt Zwilling Miyabi 6000MCT Gyutoh Japonský nůž 20cm se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt Zwilling Miyabi 6000MCT Gyutoh Japonský nůž 20cm mají pouze informativní charakter.
Nalezli jste chybu v informaci o Zwilling Miyabi 6000MCT Gyutoh Japonský nůž 20cm ?